Alternativmässans Event 9/2 2020
från kl 10-17

Vendela Cederholm och Andreas Österlund, dessa två medium känner du säkert igen från tv programmet Det Okända. Vendela och Andreas kommer att hålla i varsin storseans och lite annat smått och gott.

Så kommer det Göteborgsbaserade engelska mediumet Dean Kenyon, han kommer hålla i en spännande bordsseans.
Biljetten kostar: 650 kr för hela dagen.

Dessa biljetter kommer att säljas på vår alternativmässa den 8/2.
Du kan även köpa din biljetter fysiskt på Regnbågen på Haga Nygata 11, Haga i centrala Göteborg.


Vi kommer ha enklare billig fika.


VI önskar er Hjärtligt Välkomna!Andreas Österlund

INSTÄLLT PGA SJUKDOM!

Hasse Nyander

Storseans 10.30-12.30

Vårat fantastiska Göteborgs medium har räddat hela vårt Event genom att ställa upp på kort varsel och vi är honom evigt tacksamma! 

Dean Kenyon

Bordseans kl 13.00-14.30

Dean kommer att hålla i en bordsseans på engelska. 

Dean kommer att öppna seansen med en gemensam bön, då han ber om att få använda energi från dom högre makterna, och be att en ängel ska sändas för att ge oss beskydd från oönskade energier.
Dean kommer sedan att förklara den stora skillnaden mellan bordsseans och att använda sig av tex en Ouija bräda.
Han går igenom hur bordet kommer agera när dom ger oss svar och hur man utvärderar vem det är som är med oss. Om vi tex får möta ett barns ande så kan bordet får en livlig och barnslig energi som leker sig fram.

Ju mer vi som åskådare lägger våra fördomar och negativa tankar åtsidan, och låter borden och Dean bevisa för oss, desto starkare kommer vår upplevelse att bli. 
Dean avslutar med en avslutande bön för att tacka alla de som kommit och besökt oss. Och vi ber om överflöd av healing efter denna upplevelsen. 

Dean är ett engelskt medium och han bor numera i Göteborg. Han tar emot för privatsittningar, håller seanser och även kurser. Han arbetar mycket med rådgivning för dom som förlorat en älskad och/eller nära anhörig och han kan hjälpa till med livscoaching och hur du kan gå vidare.
Deans första mediala upplevelse fick han vid 4 års ålder och  han har jobbat med sitt mediumskap snart 40 år. 
Du kan ta kontakt med honom angående privatsittning på: deanz16@hotmail.com eller på 076 083 53 34 

Vendela Cederholm

Storseans och frågestund 15.00 - 17.00

Vi avslutar denna fantastiska dag med Vendela som kommer denna söndagen att hålla en storseans. När alla budskap har framförts så tar Vendela en liten paus, och därefter finns det tid för frågor och gemensamt samtal.
  
En seans med Vendela är fylld av glädje och värme. Budskapen från vänner, släktingar och bekanta är jordnära och det som hon förmedlar är avsett att vara till nytta och hjälp i vardagen.

Vendela Cederholm har lång erfarenhet av medialt arbete och har medverkat flera år i TV-programmet Det Okända, samt var med som lärare och jury i Akademin för det okända. Vendela delar sin tid mellan seanser i grupp och Academy for Inner Potential - en skola där du kan utveckla din medialitet.
Du kan läsa mer om skolan på: akademin.net

Ställ frågor eller boka biljetter här:

Vänligen uppge dina kontaktuppgifter och vi återkommer till dig så snart vi kan.