Utställare 8 februari 2020
alternativmassa@outlook.com

Lite om varje utställare

alternativmassa@outlook.com

Företag: Heart Diamond

Namn: Charlotta 

Mail: Charlotte361@outlook.com

Hemsida: https://heartdiamond.vpsite.se/

Facebook: Heart Diamond

Om mig: Erbjuder clairvoyanta readings får tydliga bilder och ger tydliga svar .Hjärt healing som löser upp blockeringar och ger kraft.
Själslig intution : Lägger en intution för det man önskar och renar i energierna så man attrahera in För det man önskar i 2020 . 


Företag: Art of Being

Namn: Elisabet Olsson

Mail: info@artofbeing.se

Hemsida: www.artofbeing.se

Tel: 070 260 25 26

Om mig: Mitt företag erbjuder olika behandlingar, både för kropp och själ. Jag är friskvårdsterapeut, massör, reiki master, schamansk healing, KBT-terapeut och Hypnosterapeut.
Kommer att erbjuda information om framförallt hypnosterapi/regressionterapi, men naturligtvis även allt annat jag jobbar med.


Företag: Helandegudinnan

Namn: Maj-Lis Lindahl

Mail: mll@allt2.se

Tel:  073 984 61 95

Hemsida: www.helandegudinnan.se

Om mig: Jag arbetar med regressionsterapi som omfattar minnen från tidigare liv, som även kan påverka nuvarande liv.

Arbetar även med healing. 

Företag: Sentian Art

Namn: Sentia och Ian

Mail: sentian.art@gmail.com

Hemsida: www.sentianart.com

Tel: 076 562 67 97

Om oss: Sentian Art är ett kärleksfyllt samarbete mellan två konstnärer och healers. Tillsammans skapar de unik energibaserad konst, auranit-pyramider och smycken. De målar med solen och använder medium som lyser magiskt i mörkret eller ändrar färg med värmen från ett ljus eller beröringen av en hand. 

Deras skapelser har ofta spirituella teman och utstrålar en underbar energi. Vi har även mindre kurser kom gärna och fråga!

Företag: Circle of Life - Coaching & Utveckling

Namn: Anna Önbäck

Mail:  anneonback@hotmail.com

Hemsida: https://www.circle-of-life.se

Tel: 070 273 10 87

Om mig: Jag heter Anne och är livscoach, reikihealer och naturprästinna. Sedan 2016 gör jag även kraftsmycken. Ett kraftsmycke, för mig, är ett smycke som är skapat intuitivt med en intention. Jag har valt att göra mala halsband och armband. Jag känner in vilka stenar och kristaller som vill vara med och vilka energier som harmonierar. Smyckena blir sedan laddade i nymånens- eller fullmånens sken. Men även laddade med en positiv intention, i en liten ceremoni och renade med vit salvia. Jag avslutar med att svepa in smycket i en duk med en härlig, ekologisk, ljuvligt doftande olja. Jag låter smycket tala till mig. Precis som smyckena alltid 'talar' till den som dras till dem. Lyssna på ditt hjärta. Vad behöver du? Vilka stenar eller kristaller dras du till?


Företag: Fantasivandringar bokförlag

Namn: Ingela Beausang & Matilda Wånggren

Mail: fantasivandringar@gmail.com

Hemsida: www.fantasivandringar.se

Tel: 073 916 22 78

Om oss: Fantasivandringar bokförlag är ett förlag som ger ut böcker om Meditationer för och med barn. Meditationer där barnet/vuxen får använda sin egen fantasi. Varje person får sin egen berättelse. Det finns 11 meditationer i boken..


Företag: Min Själ

Namn: Jennifer Katana

Mail: jenniferkatana@hotmail.com

Hemsida: www.jenniferkatana.se

Facebook: @minsjalkatana

Instagram: minsjal_jenniferkatana

Om mig: Hos mig erbjuds ni att genomgå en handavläsning, få andlig vägledning, själslig coachning och/eller få ett förmedlat budskap från andevärlden. Jag är utbildad i modern handtydning utav Johnny Fincham, en av världens främsta handtydare. Jag är även ett spiritualistiskt medium samt diplomerad meditation- & mindfulness coach. Passa på att besöka mig på mässan då jag erbjuder mina tjänster till reducerat pris. För mer information eller tidsbokning vänligen kontakta mig via min hemsidan eller sociala medier.


Företag: Lindbergs Healinglife & Import

Namn: Alice Lindberg

Mail: alice.lindb@gmail.com

Hemsida: www.healinglife.se

Tel: 070 778 13 51

Om mig: Jag säljer Alice Blomsterterapidroppar och här pendlar jag också ut dina personliga droppar och balanserar upp chakrarna med Universums droppar. Jag säljer mitt egna ekologiska örtteer, Sancho, öronljus & kosttillskottet C24/7 mm 


Företag: Pippispirit

Namn: Ulrika Wageborn 

Mail: ulrika.wageborn@gmail.com

Boka oss via: https://www.sjalensoas.se/

Tel: 070 887 92 79

Om mig/oss:  Jag är ett medium som håller på med bla tarottolkare, healing, massager, regressionsterapi. intuitionscirklar mm
Vi  kommer att hålla i en storseans kl. 


Företag: Inspirationskällan Svartedalen AB

Namn: Camilla Arlebrink

Mail: inspirationskallansvartedalen@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/arlebrink/  

Tel: 073 615 88 15

Om mig: Jag jobbar som wombhealing och Shamansk healing. Och har även shamansk inspirerade event som ex Naturen viskar ditt namn. Jag kommer även ha med min bok. och hoppas kunna insperera människor på mässan genom fina samtal. Camilla marknadsför sina kurser, event och behandlingar shamansk healing samt som healing. Dessutom säljer hon sin bok!
Jag kommer ha ett föredrag under dagen. 


Företag: The very Spirit

Namn: Maxim Lebedev

Mail: maximfeldman@hotmail.com 

Hemsida: theveryspirit.com

Tel: 070 482 41 34

Om mig/oss: Jag är ett medium som håller på med bla tarottolkare, healing, massager, regressionsterapi. intuitionscirklar mm  

Företag: Månstråle

Namn: Maria Svensson

Mail:  maria61svensson@icloud.com

Tel:  070 238 90 32

Om mig: Jag är utbildad medial terapeut/coach och Reiki Master. Är intresserad av hur olika energier påverkar oss i livet och hur man kan få förståelse , och hitta balans och harmoni i livet. Vägleder genom medial rådgivning , kontakt med andra sidan, Numerologi och tarotkort . Sysslar även med Djurkommunikation , känner av energier på platser(hus), massage healing , föreläsning och kurser.. 

På mässan kommer jag att ge vägledning från ett numerologiskt perspektiv av dina energier (siffror) som du har eller har haft i ditt liv. Och jag kommer även att hålla i en förläsning.


Företag: InseDina

Namn: Urszula Bergman

Mail: info@insedina.se

Hemsida: www.Insedina.com

Facebook: Insedina

Om mig: Medium - Healer - Hypnosterapi - Sorgbearbetning Konsultationer samt mediala vägledning. Spådom i Spelkort - Tarottolkare - Healing & Regressionsterapi. Genom min förmåga kan jag hjälpa dig att komma i kontakt med din andliga kraft, och förstå din livsväg och vandra genom den, genom regressionsterapi kan upplåsa dina minnen från tidigare liv, som har även påverkan i ditt nuvarande liv. Jag har givetvis tystnadsplikt!


Företag: Colourscope

Namn: Theresa Blomqvist

Mail: theresa.blomqvist@telia.se

Hemsida: www.colourscope.com

Tel: 070 641 95 05

Facebook: Theresa Blomqvist

Om oss: Möt Theresa Blomqvist, inspiratör, föreläsare, författare till boken Colourscope Din Personliga inre Färg. Arbetat med friskvård. Theresa är grundaren till ColourScope


Företag: Energibalans

Namn: Birgitta Berg

Mail: birgitta.energibalans@gmail.com

Hemsida: www.energibalans.com

Facebook: EnergiBalans

Om mig: Arbetar med holistisk friskvård. Ger behandlingar Energibalansering, Reiki healing, Stress- & avslappningsbehandlingar m.m.


Företag: Heléns Alternativ vägledning

Namn: Helen Karlsson

Mail: alternativvagledning@outlook.com

Hemsida: xn--alternativvgledning-qwb.se/

Tel: 079 330 32 11

Om mig: Jag jobbar med inre personlig utveckling och erbjuder: Regression / TLT terapi, NLP-Coaching , Vägledd meditation, Vägledd avslappning, Medial vägledning, Länkning, Samtal, Healing. 
För mer info om NLP och Regression, om mig och hur jag jobbar om hösten och vårens kurser gå gärna in på min hemsida.


Företag: Förlagshuset Siljans Måsar

Namn: Ancora Publishers Group Invest 

Mail: www.siljansmasar.com

Tel: 0411 733 33 el 070 831 81 79

Facebook:
 Förlagshuset Siljans Måsar 

Om mig: Andliga böcker från Förlagshuset Siljans Måsar vill bekräfta rikedomen inom dig. I denna tid av enormt informationsflöde är det svårt att hinna lyssna på den inre viskande rösten. Att ge sig själv egentid för andlig läsning berikar själen och öppnar för inre samtal av förståelse om sitt själv. Böcker om andlighet kan vidröra ditt hjärtas röst och lyfta fram din inre essens - för världen att acceptera. Läs, läs för hjärtats skull, för livsglädjens skull och för medmänsklighetens skull.


Företag:  MIndBodyAwakening by SpiritCloset

Namn:   Ewa Demahina

Email:  ewa@spiritcloset.com

Hemsida:  https://spiritcloset.com/

Facebook: https://www.facebook.com/dewa.divine
   
Tel:  070 585 15 75

Om dig: Jag är en kvalificerad och passionerad energihealer och kroppsterapeut som älskar vardagsmagi. Jag arbetar också som medial vägledare, space clearer, soulcoach och håller workshops. I 23 år har jag haft chansen att arbeta med människor som sökt balans varje dag.


Företag: Martin Wentzel HB

Namn: Martin Wentzel

Mail: wentzel.martin@gmail.com

Hemsida:  www.martinwentzel.se

Facebook: Martin Wentzel

Om mig/oss: Jag presenterar och säljer min bok: Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar. Driver en egen kursgård i Romelanda utanför Kungälv. Berättar om mina privata konsultationer och om mina kommande kurser som jag skall hålla på kursgården.


Företag: Argon Navis Stiftelsen

Namn: Anders Brighu Johansson phd

Mail: andersbson@gmail.com

Hemsida: www.premarsagarlight.webs.com el www.inredningvastu.webs.com

Tel: 0735513997 

Facebook: Anders Johansson eller Amrita Anand

Om mig/oss: Jag arbetar som astrolog, författare, lärare, föreläsare och esoterisk guide.


Företag: Annas Portal

Namn: Anna Ödegaard

Mail: info@annasportal.se

Hemsida: www.annasportal.se

Facebook: Annas Portal

Om mig: Andlig vägledning, Medial tarot, medium, kontakt med andra sidan. Samt informera om SER terapi, samtal & regressions terapi.  


Företag: Intueri

Namn: Jenny Gumbs Johansson och Sandra Johansson 

Mail: jenny.gumbs@telia.com

Instagram: @intueri_gbg 

Facebook: @Intueri

Om oss: Intueri är en plats för intuition, personlig utveckling,kreativt skapande. Vi erbjuder: Intuition & meditationskvällar, Kreativt skapande, Healing, Soul coaching, Medium och Tarot 


Företag: Stenbordet

Namn: Kathryen Eklund

Om mig: Jag kommer att sälja stenar, kristaller, fossiler och mina egentillverkade och designade smycken. Jag åker själv och finner många av mina stenar. Ni är hjärtligt välkomna att ställa frågor om olika stenar, kristallernar, fossilerna och om mina smycken. Jag står direkt innan för ingången. 


Företag: Carlefall & Partner AB, Din Hälsa i Fokus

Namn: Camilla Carlefall

Mail: camilla@carlefallpartner.se

Hemsida: www.dinhalsaifokus.se

Tel: 0705-615021

Om oss: Jag arbetar som hälsoinspiratör med fokus på att hjälpa människor till en bättre hälsa genom alternativmedicin och tankens kraft.
Med bla egna erfarenheter av cancer, kraftig artros kan jag nu hjälpa andra till ett friskare liv och hur du kan rena ditt blod från inflammationer.
På mässan kommer jag sälja kost- och mineralprodukter med recept på hur du kan arbeta med att minska ledvärk, artros och hur du kan öka upp ditt immunförsvar samt rena ditt blod.
Ser framemot att vara delaktig den 7 september 2019


Namn: Biscaya Ewonne Borg

Mail: ewonneborg@gmail.com
 
Hemsida:
 ewonneborg.wordpress.com

Tel: 0735701972

Om mig: Är medial och jobbar främst med djurtolkning. Tar kontakt med ditt djur på distans samt dem på andra sidan. Jag har jobbat med detta och healing/livsstilscoachning sedan 90-talet. Rest runt omkring i Sverige och i södra Europa.


Företag: Anarchos förlag

Mail: kontakt@anarchos.se 

Hemsida: www.anarchos.se
 
Facebook: www.facebook.com/anarchos.se/ 

Om oss:
Anarchos förlag erbjuda i bokform tankar och idéer som, direkt eller indirekt, ifrågasätter och utmanar de konventionella sanningarna, normerna och uppfattningarna i samhället, samt att visa på möjligheterna detta ger. 


Företag: Rum för själen

Namn: Gizella Malmqvist

Mail: gizella.m@swipnet.se

Tel: 070 786 54 55

Om oss: Certifierat Medium och Själslig vägledare. Ger dig råd och vägledning via kort, intuition och budskap från andra sidan vad som kan hjälpa dig på just din väg. Har under flera års tid studerat personlig utveckling, intuition och vidareutvecklat min mediala förmåga. Arbetar även som medium/själslig vägledare, mitt företag heter Rum för Själen. Hjärtligt välkommen!


Företag: Deva

Namn: Stiina-Mari Arvola

Mail: deva77718@gmail.com

Tel:  073 573 57 57

Om mig: Ljusarbetare med över 40 års erfarenhet av bla meditaion, reiki och mycket mer detta är vad jag har utbildat mig inom det andliga. Härtligt välkommen att besöka mig på mässan. 
Chakraflödes Terapeut enl. Ambres.1991
Yoga Meditationslärare 1999
Änglahealer 1999
School of Awaening-Awakening the Illuminated Heart 2012
Usui Reiki Karuna Holy Fire Master Teacher, 2013 ,2017, 2019. 


Företag: Regndroppen

Namn: Eeva-Kaarina Ahlström

Hemsida: www.livinginlove.nu

Om mig: Jag jobbar som medium, healer, föredragshållare. 


Företag: Naturhälsa

Namn: Britt-Marie Wall

Mail: britt-marie.wall@gmail.com

Hemsida: https://www.brittmariesnaturhalsa.n.nu

Tel: 070 962 78 32

Om mig: Försäljning av ekologiska pulver med bär/örter/alger. Torkade frukter/nötter. Glutenfria mjöler/gryner, cocosprodukter, chokladprodukter. Ässets hudvård. Presentation om betalningar m.m.


Företag: Regnbågen AB

Hemsida: https://www.regnbagens.com/shop/

Mail: webbshop@regnbagens.com

Tel: 031  13 33 75

Facebook: @regnbagensbooks

Om oss: Vi är en mysig affär som erbjuder det mesta inom newage. Vi har medium som jobbar på plats, vi säljer smycken, stenar, böcker, tarotkort, rökelser och mycket mer. 
Vi kommer att sälja bla sälja stenar och tarotkort på mässan. 


Företag: Spiritual Counsellor

Namn: Dean Kenyon

Mail: deanz16@hotmail.com

Tel:
076 083 53 34 

Facebook: Dean Kenyon@astraltravellingspirit

Om mig: Jag är ett engelskt bevis medium. Ett bevis medium ger dig de bevis du behöver för att veta vem jag får budskap ifrån. Jag har upplevt andar sedan 4 års ålder och jag började att praktisera som medium -83. Jag har arbetat i Storbritannien och Europeiska olika spiritiska kyrkor och föreningar under 19 år och jag utnämdes -14 till Spiritist Minister.  Jag ger numera privata avläsningar på valfri plats och jag arbetar även på olika spiritistiska föreningar i hela Sverige. Jag är också rådgivare för dem som har förlorat en älskad och/eller nära anhörig och ger då livscoaching. Jag kommer att ge bevis i mina andliga avläsningar under dagen och det kostar 300 kr för 30 minuter och 400 kr för 40 minuter. 


Företag: Art by Evelina Lindén/ Änglarna i mitt hjärta

Namn: Evelina Lindén

Mail: Evelina@artbyevelinalinden.com

Tel: 073 779 26 55

Facebook: https://www.facebook.com/angelartbyevelinalinden/

Hemsida: www.artbyevelinalinden.com

Om mig: Jag arbetar som Andlig rådgivare Ängla medium medium, healer och konstnär. Och på mässan erbjuder healing och jag säljer även kanaliserade Ängla tavlor och abstrakta energimålningar, tar även emot beställningar på personliga målningar och healing. 


Företag: Silverek

Namn: Palli & Johanna

Mail: info@silverek.se

Hemsida: www.silverek.se

Facebook: Palli-Johanna

Om oss: På mässan kommer vi fotografera din aura. Både Palli (islänning) och Johanna är medium, healer och tolkar bilderna. Kom på kurs hos oss, vi har både Island och Spanien kurser. Cirklar i Bollebygd.


Namn: Magnhild Grönlund

Mail: magnhild91@hotmail.com

Hemsida: medvetnaval.com

Tel: 073 909 00 07

Om mig: Jag är ett certiferat medium och heter Magnhild. Jag har alltid känt på mig saker och jag haft stor "fantasi" men det var inte förrän 2004 som jag tog tag i det och började gå kurser i personligutveckling och mediumskap.
Jag är gått utbildning genom många olika medium i Sverige och england och detta är ett sätt för mig att utvecklas. Jag är bla certifierad genom LIFE av Iris Hall 2010, sedan även av Susanne Swantesson 2013. 
Jag tog mitt healing certifikat 2007 genom Anne Johansson. Har också gått tarotkurs för Jill Petersson. Har utbildat mig till cirkelledare för "De 20 stegen" och jag håller cirklar i det. Är även regressionsterapeut inkl TLT, Tidigare Liv Terapi. Lärare var Anette Johansson, FDI. Jag har också utbildat mig i Naturligt FaceLift på Axelssons Gymnastiska Institut i Göteborg


Företag:  Torpet Längtan

Namn: Mia Hasselberg

Mail: hasselberg200@gmail.com

Hemsida: www.kreativfusingart.se

Facebook: Torpet Längtan/MiaHasselberg

Tel: 073 349 02 55 eller 034 632 000

Om mig/oss: På mitt torp öppnar jag upp i kärlek och bjuder in till kurser i kreativt skapande. En hand i jorden och en i himmelen. Möten mellan människor och ett inre växande är min Längtan.Jag skapar i glas och betong ting som inspirerar och ger kraft. Jag är utb.Symbolpedagog Ateljérista/förskollärare
Jag vill erbjuda mitt måleri där jag lyssnar in dina färgval ,mina glas smycken / de 4 elementens kraftsymboler i glas och betong figurer.

Varma tankar och hopp om att kunna få bidra med mitt skapande inlyssnande och möta er Längtan. 

Företag: Själenslykta

Namn: Amanda Immning

Mail: amanda.imming@hotmail.com 

Hemsida: https://sjalenslykta.webnode.se/

Facebook:  själenslykta

Instagram: sjalenslykta

Om mig:  Jag driver själenslykta. Är en shamansk kvinna, medium och healer. På mässan kommer jag sälja egentillverkade mala halsband och smudge fjädrar, samt "renings verktyg" så som Rökelser, Florida water, Abalone skal m.m. Annars håller jag behandlingar som shamansk wombhealing, kristallhealing, tarot m.m. Kommer även hålla en trumresa under dagen där du får möta dina kraftdjur.


Företag: Andelänken

Namn: Ulla-Mai Heelge

Mail: um.heelge@hotmail.com

Tel: 072 007 96 77

Facebook: @Andelänken

Om mig/oss: Jag är certifierat medium enligt internationella riktlinjer i L.I.F.E sedan hösten 2018. Hos Anne Johansson i Äskered Halland. Har tidigare gått flera kurser hos Monika och Hasse Nyander

För mig är mötet med nya människor det stora, att kunna förmedla vägleda och skapa kontakt med andra sidan.

Namn: Eleonor Lysell

Mail: mediumeleonor@hotmail.com

Tel: 070 487 92 20

Facebook: Eleonora Lysell

Om mig: Medium Eleonor Läser din själsessens, ser dina guider, tidigare liv som påverkar detta liv. Ser din framtid, tarot och vanliga kort. Hjärligt välkomman till min monter. Vänligen Eleonor 


Företag: Kent Asp

Namn: Kent Asp

Mail: info@kentasp.com

Hemsida: www.kentasp.com

Facebook: www.facebook.com/wwwkentaspcom

Boka mig via: www.timecenter.com/kentasp

Tel: 076 131 10 07

Om mig: Rädsla är den enda byggstenen som kan skapa separation i en människas liv. Din historia berättar hela sanningen om dig. Oavsett vad du blivit lärd som är baserat på rädsla så är det inlärd kunskap. Allt du blivit lärd kan ersättas med ny kunskap. Jag kan hjälpa dig med din Livs Transformation. Förutom det jag uppfattar med mina fem sinnen ser jag även allting som energier. Därför är jag inte låst av tiden. I ett kvanttillstånd existerar ingen tid, allting sker samtidigt. Därför existerar din såväl som alla andras "tidslinjer" i fältet. 
Du är välkommen att besöka mig på mässan och få reda på mer.


Företag: Pranic Healing Sweden

Namn: Hannele Söderholm - Johansson och Marie Andrén

Mail: marie@soulretreats.se hannele.pranica.fi

Facebook: Pranic Healing Sweden

Om oss: Hannele Söderholm-Johansson, Certified pranic healer. Hannele har undervisat i Pranic Healing sedan 1996. Hon har studerat under Master Choa Kok Sui och andra lärare på Master-nivå. Hannele föreläser, leder meditationer, och undervisar olika Pranic Healing-kurser från grundnivån till mellannivån, samt leder diplomhealerutbildningen och ordnar de kurser som hålls av internationella lärare. Marie Andrén har en lång och bred erfarenhet av hälsa, spa och wellness ,och är ansvarig och samordnar Pranic Healing kurserna i Göteborg med omnejd.


Företag: Criilona för kropp och själ

Namn: Catarina Degerstam

Mail: catarina@criiilona.se

Tel: 0768046512

Hemsida: www.criilona.se

Facebook: Criilona för kropp o själ

Om mig: Jag arbetar som medium, healer, KBT coach, regression terapeut m.m. Jag erbjuder medial vägledning med orakelkort kontakt med anhöriga, änglar, guider eller tidigare liv. Hjälper dig att hitta dina nycklar till dina låsta rum och energier så att du kan komma vidare i livet här och nu.