Utställare 8 februari 2020
alternativmassa@outlook.com

Lite om varje utställare

alternativmassa@outlook.com

Företag: Heart Diamond

Namn: Charlotta 

Mail: Charlotte361@outlook.com

Hemsida: https://heartdiamond.vpsite.se/

Facebook: Heart Diamond

Om mig: Erbjuder clairvoyanta readings får tydliga bilder och ger tydliga svar .Hjärt healing som löser upp blockeringar och ger kraft.
Själslig intution : Lägger en intution för det man önskar och renar i energierna så man attrahera in För det man önskar i 2020 . 


Företag: Dunöras ting

Namn: Erica Tenghult

Mail: eriten88@gmail.com

Facebook: @dunörasting 

Tel: 070 985 26 06 

Om mig: Jag säljer stenar, kristaller, smycken (främst egengjorda i kristaller och silver), rökelser och div saker till hemmet med andligt tema.


Företag: Art of Being

Namn: Elisabet Olsson

Mail: info@artofbeing.se

Hemsida: www.artofbeing.se

Tel: 070 260 25 26

Om mig: Mitt företag erbjuder olika behandlingar, både för kropp och själ. Jag är friskvårdsterapeut, massör, reiki master, schamansk healing, KBT-terapeut och Hypnosterapeut.
Kommer att erbjuda information om framförallt hypnosterapi/regressionterapi, men naturligtvis även allt annat jag jobbar med.Företag: Helandegudinnan

Namn: Maj-Lis Lindahl

Mail: mll@allt2.se

Tel:  073 984 61 95

Hemsida: www.helandegudinnan.se

Om mig: Jag arbetar med regressionsterapi som omfattar minnen från tidigare liv, som även kan påverka nuvarande liv.

Arbetar även med healing. 

Företag: Sentian Art

Namn: Sentia och Ian

Mail: sentian.art@gmail.com

Hemsida: www.sentianart.com

Tel: 076 562 67 97

Om oss: Sentian Art är ett kärleksfyllt samarbete mellan två konstnärer och healers. Tillsammans skapar de unik energibaserad konst, auranit-pyramider och smycken. De målar med solen och använder medium som lyser magiskt i mörkret eller ändrar färg med värmen från ett ljus eller beröringen av en hand. 

Deras skapelser har ofta spirituella teman och utstrålar en underbar energi.

Företag: Circle of Life - Coaching & Utveckling

Namn: Anna Önbäck

Mail:  anneonback@hotmail.com

Hemsida: https://www.circle-of-life.se

Tel: 070 273 10 87

Om mig


Företag: Fantasivandringar bokförlag

Namn: Ingela Beausang & Matilda Wånggren

Mail: fantasivandringar@gmail.com

Hemsida: www.fantasivandringar.se

Tel: 073 916 22 78

Om oss: Fantasivandringar bokförlag är ett förlag som ger ut böcker om Meditationer för och med barn. Meditationer där barnet/vuxen får använda sin egen fantasi. Varje person får sin egen berättelse. Det finns 11 meditationer i boken..


Företag: Lindbergs Healinglife & Import

Namn: Alice Lindberg

Mail: alice.lindb@gmail.com

Hemsida: www.healinglife.se

Tel: 070 778 13 51

Om mig: Jag säljer Alice Blomsterterapidroppar och här pendlar jag också ut Personliga droppar och balanserar upp chakrarna med Universums droppar. Jag säljer mitt egna ekologiska örtteer, Sancho, öronljus & kosttillskottet C24/7 mm 


Företag: Pippispirit

Namn: Ulrika wageborn och Maxim Lebedev

Mail: maximfeldman@hotmail.com / ulrika.wageborn@gmail.com

Hemsida: theveryspirit.com

Boka oss via: https://www.sjalensoas.se/

Tel: 070 887 92 79

Om mig/oss: Vi två Medium som håller på med bla tarottolkare, healing, massager, regressionsterapi. intuitionscirklar mm
Vi  kommer att hålla i en storseans kl. 


Företag: Inspirationskällan Svartedalen AB

Namn: Camilla Arlebrink

Mail: inspirationskallansvartedalen@gmail.com

Facebook: https://www.facebook.com/arlebrink/  

Tel: 073 615 88 15

Om mig: Jag jobbar som wombhealing och Shamansk healing. Och har även shamansk inspirerade event som ex Naturen viskar ditt namn. Jag kommer även ha med min bok. och hoppas kunna insperera människor på mässan genom fina samtal. Camilla marknadsför sina kurser, event och behandlingar shamansk healing samt som healing. Dessutom säljer hon sin bok!
Jag kommer ha ett föredrag under dagen. 


Företag: Månstråle

Namn: Maria Svensson

Mail:  maria61svensson@icloud.com

Tel:  070 238 90 32

Om mig: Jag är utbildad medial terapeut/coach och Reiki Master. Är intresserad av hur olika energier påverkar oss i livet och hur man kan få förståelse , och hitta balans och harmoni i livet. Vägleder genom medial rådgivning , kontakt med andra sidan, Numerologi och tarotkort . Sysslar även med Djurkommunikation , känner av energier på platser(hus), massage healing , föreläsning och kurser.. 

På mässan kommer jag att ge vägledning från ett numerologiskt perspektiv av dina energier (siffror) som du har eller har haft i ditt liv. Och jag kommer även att hålla i en förläsning.


Företag: InseDina

Namn: Urszula Bergman

Mail: info@insedina.se

Hemsida: www.Insedina.com

Facebook: Insedina

Om mig: Medium - Healer - Hypnosterapi - Sorgbearbetning Konsultationer samt mediala vägledning. Spådom i Spelkort - Tarottolkare - Healing & Regressionsterapi. Genom min förmåga kan jag hjälpa dig att komma i kontakt med din andliga kraft, och förstå din livsväg och vandra genom den, genom regressionsterapi kan upplåsa dina minnen från tidigare liv, som har även påverkan i ditt nuvarande liv. Jag har givetvis tystnadsplikt!


Företag: Colourscope

Namn: Theresa Blomqvist

Mail: theresa.blomqvist@telia.se

Hemsida: www.colourscope.com

Tel: 070 641 95 05

Facebook: Theresa Blomqvist

Om oss: Möt Theresa Blomqvist, inspiratör, föreläsare, författare till boken Colourscope Din Personliga inre Färg. Arbetat med friskvård. Theresa är grundaren till ColourScope


Företag: Energibalans

Namn: Birgitta Berg

Mail: birgitta.energibalans@gmail.com

Hemsida: www.energibalans.com

Facebook: EnergiBalans

Om mig: Arbetar med holistisk friskvård. Ger behandlingar Energibalansering, Reiki healing, Stress- & avslappningsbehandlingar m.m.


Företag: Heléns Alternativ vägledning

Namn: Helen Karlsson

Mail: alternativvagledning@outlook.com

Hemsida: xn--alternativvgledning-qwb.se/

Tel: 079 330 32 11

Om mig: Jag jobbar med inre personlig utveckling och erbjuder: Regression / TLT terapi, NLP-Coaching , Vägledd meditation, Vägledd avslappning, Medial vägledning, Länkning, Samtal, Healing. 
För mer info om NLP och Regression, om mig och hur jag jobbar om hösten och vårens kurser gå gärna in på min hemsida.Företag: Förlagshuset Siljans Måsar

Namn: Ancora Publishers Group Invest 

Mail: www.siljansmasar.com

Tel: 0411 733 33 el 070 831 81 79

Facebook:
 Förlagshuset Siljans Måsar 

Om mig: Andliga böcker från Förlagshuset Siljans Måsar vill bekräfta rikedomen inom dig. I denna tid av enormt informationsflöde är det svårt att hinna lyssna på den inre viskande rösten. Att ge sig själv egentid för andlig läsning berikar själen och öppnar för inre samtal av förståelse om sitt själv. Böcker om andlighet kan vidröra ditt hjärtas röst och lyfta fram din inre essens - för världen att acceptera. Läs, läs för hjärtats skull, för livsglädjens skull och för medmänsklighetens skull.


Företag: Harmoni, balans i livet

Namn:  Helen Viklund Och Eva-Lena

Mail: Hellen_no1@hotmail.com

Hemsida: www.harmonihelenviklund.se

Facebook: @Harmoni, balans i livet T

Telefon: 073 663 80 11

Om oss: Vi är Herb pharmaterapeuter som jobbar med att hjälpa människor med obalanser i kroppen. Kroppens akupunktursystem. Blodanalys. Högteknologisk akupunktur samt ljusterapi. Vi är oxå regressionsterapeuter. På mässan kommer vi att mäta meridianerna samt en allmän och harmoniserande behandling. 


Företag:  MIndBodyAwakening by SpiritCloset

Namn:   Ewa Demahina

Email:  ewa@spiritcloset.com

Hemsida:  https://spiritcloset.com/

Facebook: https://www.facebook.com/dewa.divine
   
Tel:  070 585 15 75

Om dig: Jag är en kvalificerad och passionerad energihealer och kroppsterapeut som älskar vardagsmagi. Jag arbetar också som medial vägledare, space clearer, soulcoach och håller workshops. I 23 år har jag haft chansen att arbeta med människor som sökt balans varje dag.


Företag: Martin Wentzel HB

Namn: Martin Wentzel

Mail: wentzel.martin@gmail.com

Hemsida:  www.martinwentzel.se

Facebook: Martin Wentzel

Om mig/oss: Jag presenterar och säljer min bok: Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar. Driver en egen kursgård i Romelanda utanför Kungälv. Berättar om mina privata konsultationer och om mina kommande kurser som jag skall hålla på kursgården.


Företag: Argon Navis Stiftelsen

Namn: Anders Brighu Johansson phd

Mail: andersbson@gmail.com

Hemsida: www.premarsagarlight.webs.com el www.inredningvastu.webs.com

Tel: 0735513997 

Facebook: Anders Johansson eller Amrita Anand

Om mig/oss: Jag arbetar som astrolog, författare, lärare, föreläsare och esoterisk guide.


Företag: Shantiom Mumtaz Mahal

Namn: Shantiom Mumtaz Mahal

Mail: shantiommumtazmahal@gmail.com

Hemsida:  www.shantiommumtazmahal.com

Facebook: ShantiomMumtazMahal1

Om mig/oss: Jag arbetar med personlig- och spirituell Utveckling och författare. 
Jag kan ge dig personlig coaching i alla ämnena, det viktiga för dig är att du vill växa och utveckla dig. Du sätter gränserna för och väljer hur mycket du vill utvecklas! Säg mig vad du vill och jag kan visa dig hur du ska få det! 


Namn:  Tarja Laver

Mail: tarjalaver@hotmail.com

Mobilnr: 0720 030975

Facebook: Tarja Laver

Om mig: Jag heter Tarja & är utbildad undersköterska & jag har efter tjugo år ändrat inriktning från sjukvård till friskvård & för ca 15 år sen utbildade mig till Reikihealer, senare även till Reikimaster, diplomerad Friskvård- Regndroppsmassör & Ängla energihealer.För att boka behandling av mig kan du ringa eller maila. Från och med 1 september finns jag på Prästgårdsängen 15 i Göteborg.


Företag: Annas Portal

Namn: Anna Ödegaard

Mail: info@annasportal.se

Hemsida: www.annasportal.se

Facebook: Annas Portal

Om mig: Andlig vägledning, Medial tarot, medium, kontakt med andra sidan. Samt informera om SER terapi, samtal & regressions terapi.  


Företag: Vita Reali AB

Namn: Marie Herkestam & Sabine Lindström

Mail: sabine@vitareali.se

Hemsida: www.vitareali.se

Facebook: https://www.facebook.com/vitareali.se

Tel: 0721900942

Om oss: Vita Reali verkar för hälsa med naturlig helhet som grund. Tillsammans med oss kan du nå din fulla potential samt ta ansvar för dig själv såväl kroppsligt, själsligt samt andligt. På mässan erbjuder vi information och produkter kring Hydroxypati - en ny behandlingsform i Sverige. Du kan också få en hälsoanalys med Quantum Respons. Vi erbjuder änglahealing och chakra balansering. Det finns informationsmaterial om våra andra behandlingsformer såsom biofotonterapi, intermittent vakuumterapi, Vita Reali hälsoboost,samtalsstöd, meditationsgrupper, olika evenemang, kurser och workshops med mera


Företag: Intueri

Namn: Jenny Gumbs Johansson och Sandra Johansson 

Mail: jenny.gumbs@telia.com

Instagram: @intueri_gbg 

Facebook: @Intueri

Om oss: Intueri är en plats för intuition, personlig utveckling,kreativt skapande. Vi erbjuder: Intuition & meditationskvällar, Kreativt skapande, Healing, Soul coaching, Medium och Tarot 


Namn: Maritha Merinen

Mail: maritha.merinen@hotmail.se

Tel: 0732512129

Om mig: Jag utbilda mig till Zonterapeut 2017, Fötter och ansikte.
Reinkarnation & Regressionsteraput 2018
Lymfmassör 2019

På mässa kommer jag att göra zonterapi på fötterna. 

Företag: Stenbordet

Namn: Kathryen Eklund

Om mig: Jag kommer att sälja stenar, kristaller, fossiler och mina egentillverkade och designade smycken. Jag åker själv och finner många av mina stenar. Ni är hjärtligt välkomna att ställa frågor om olika stenar, kristallernar, fossilerna och om mina smycken. Jag står direkt innan för ingången. 


Företag: Carlefall & Partner AB

Namn: Camilla Carlefall

Mail: camilla@carlefallpartner.se

Tel: 0705-615021

Om oss: Jag arbetar som hälsoinspiratör med fokus på att hjälpa människor till en bättre hälsa genom alternativmedicin och tankens kraft.
Med bla egna erfarenheter av cancer, kraftig artros kan jag nu hjälpa andra till ett friskare liv och hur du kan rena ditt blod från inflammationer.
På mässan kommer jag sälja kost- och mineralprodukter med recept på hur du kan arbeta med att minska ledvärk, artros och hur du kan öka upp ditt immunförsvar samt rena ditt blod.
Ser framemot att vara delaktig den 7 september 2019


Namn: Biscaya Ewonne Borg

Mail: ewonneborg@gmail.com
 
Hemsida:
 ewonneborg.wordpress.com

Tel: 0735701972

Om mig: Är medial och jobbar främst med djurtolkning. Tar kontakt med ditt djur på distans samt dem på andra sidan. Jag har jobbat med detta och healing/livsstilscoachning sedan 90-talet. Rest runt omkring i Sverige och i södra Europa.


Företag: Anarchos förlag

Mail: kontakt@anarchos.se 

Hemsida: www.anarchos.se
 
Facebook: www.facebook.com/anarchos.se/ 

Om oss:
Anarchos förlag erbjuda i bokform tankar och idéer som, direkt eller indirekt, ifrågasätter och utmanar de konventionella sanningarna, normerna och uppfattningarna i samhället, samt att visa på möjligheterna detta ger. 


Företag: Quantum Qi Energy Europe

Namn: Anders Wibron

Mail: qpsweden@gmail.com

Hemsida: https://quantum-protection.com/

Tel: 0702 15 94 00

Om oss: Qunatum Protection & Quantum Mineral är återförsäljare för Skandinavien av frekvensgeneratorer med Tesla och Dr. Rife ljusfält & plasma-teknologi, samt säljer naturliga växtbaserade mineraler och kosttillskott.


Företag: Rum för själen

Namn: Gizella Malmqvist

Mail: gizella.m@swipnet.se

Om oss: Certifierat Medium och Själslig vägledare. Ger dig råd och vägledning via kort, intuition och budskap från andra sidan vad som kan hjälpa dig på just din väg. Har under flera års tid studerat personlig utveckling, intuition och vidareutvecklat min mediala förmåga. Arbetar även som medium/själslig vägledare, mitt företag heter Rum för Själen. Hjärtligt välkommen!

Företag: Deva

Namn: Stiina-Mari Arvola

Mail: deva77718@gmail.com

Tel:  073 573 57 57

Om mig: Ljusarbetare med över 40 års erfarenhet av bla meditaion, reiki och mycket mer detta är vad jag har utbildat mig inom det andliga. Härtligt välkommen att besöka mig på mässan. 
Chakraflödes Terapeut enl. Ambres.1991
Yoga Meditationslärare 1999
Änglahealer 1999
School of Awaening-Awakening the Illuminated Heart 2012
Usui Reiki Karuna Holy Fire Master Teacher, 2013 ,2017, 2019. 


Företag: Regndroppen

Namn: Eeva-Kaarina Ahlström

Hemsida: www.livinginlove.nu

Om mig: Jag jobbar som medium, healer, föredragshållare. 


Företag: Naturhälsa

Namn: Britt-Marie Wall

Mail: britt-marie.wall@gmail.com

Hemsida: https://www.brittmariesnaturhalsa.n.nu

Tel: 070 962 78 32

Om mig: Försäljning av ekologiska pulver med bär/örter/alger. Torkade frukter/nötter. Glutenfria mjöler/gryner, cocosprodukter, chokladprodukter. Ässets hudvård. Presentation om betalningar m.m.


Företag: Regnbågen AB

Hemsida: https://www.regnbagens.com/shop/

Mail: webbshop@regnbagens.com

Tel: 031  13 33 75

Facebook: @regnbagensbooks

Om oss: Vi är en mysig affär som erbjuder det mesta inom newage. Vi har medium som jobbar på plats, vi säljer smycken, stenar, böcker, tarotkort, rökelser och mycket mer. 
Vi kommer att sälja bla sälja stenar och tarotkort på mässan. 


Företag: Evergreen Life Products Sweden

Namn: Ylva Hansen

Mail: evergreen.life.products.sweden@gmail.com

Tel: 070 729 27 18

Facebook:  www.facebook.com/evergreenlifeproductsSweden

Om mig: Kosttillskottet OLIFE som redan hjälpt så många människor med sitt blodtryck, blodfett, allergi, eksem, trötthet mm. Gjort på Olivblad som bär fram Olivträdets 4000-årig livskraft i över 260 molekyler till oss att ta som en dags dos på 70 ml infusion. Ger oss starka antioxidanter, höjer kroppens Glutation och ger oss föryngring, immunstärkning och hälsokraft. 


Företag: Kvantfysiska transformationer

Namn: Joanna Davberg

Mail: joanna_davberg@yahoo.se

Tel: 070 669 48 15

Hemsida: www.joannadavberg.se

Facebook: Joanna Davberg

Om mig: Jag jobbar med kvantfyiska transformationer ( KFT) och helandeprocesser. Helandeprocesser kan se olika ut och KFT kan användas på alla möjliga tillstånd så som; värk, balansering av relationer med omvärlden och Dig själv, få skjuts i livet, listan kan göras oändlig!
På mässan kommer jag ha en föreläsning om KFT och en deltagare får också testa. Jag kommer även erbjuda pröva på till ett förmånligt pris, 20 minuter 250. Välkommen till min monter och prata KFT och testa en transformation  


Företag: Spiritual Counsellor

Namn: Dean Kenyon

Mail: deanz16@hotmail.com

Tel:
076 083 53 34 

Facebook: Dean Kenyon@astraltravellingspirit

Om mig: Jag är ett engelskt bevis medium. Ett bevis medium måste ge dig de bevis du behöver för att veta vem jag får budskap ifrån.
Jag har upplevt andar sedan 4 års ålder och jag började att praktisera som medium -83.
Jag är tränad av East Midlands av Spiritualister National Union från -01 fram till -05. Jag har arbetat i Storbritannien och Europeiska olika spiritiska kyrkor och föreningar under 19 år och jag utnämdes -14 till Spiritist Minister.
Jag ger numera privata avläsningar på valfri plats med utgångspunkt från Kungsbacka och jag arbetar även på olika spiritistiska föreningar i hela Sverige. Jag är också rådgivare för dem som har förlorat en älskad och/eller nära anhörig och ger då livscoaching.

Jag kommer att ge bevis i mina andliga avläsningar under dagen och det kostar 300 kr för 30 minuter och 400 kr för 40 minuter.
Jag håller även i en bodsseans på Eventet den söndagen 9/2.


Företag: Art by Evelina Lindén/ Änglarna i mitt hjärta

Namn: Evelina Lindén

Mail: Evelina@artbyevelinalinden.com

Tel: 073 779 26 55

Facebook: https://www.facebook.com/angelartbyevelinalinden/

Hemsida: www.artbyevelinalinden.com

Om mig: Jag arbetar som Andlig rådgivare Ängla medium medium, healer och konstnär. Och på mässan erbjuder healing och jag säljer även kanaliserade Ängla tavlor och abstrakta energimålningar, tar även emot beställningar på personliga målningar och healing. 


Företag: Silverek

Namn: Palli & Johanna

Mail: info@silverek.se

Hemsida: www.silverek.se

Facebook: Palli-Johanna

Om oss: På mässan kommer vi fotografera din aura. Både Palli (islänning) och Johanna är medium, healer och tolkar bilderna. Kom på kurs hos oss, vi har både Island och Spanien kurser. Cirklar i Bollebygd.


Företag: Zon1

Namn: Robert Lindell

Mail: robert.lindell@gmail.com

Hemsida: zon1.se

Facebook: https://www.facebook.com/Aqizon1igbg/

Om mig/oss: Arbetar med zonterapi, kinesisk tuina akupressur och massage, blodanalyser, irisanalys, frekvensmedicin, sujok, mm. Försäljning av inom kosttillskott. Kommer göra kort mätning med Metarpathia Hunter, Bioresonans kort program, utrustningen testar av kroppen automatisk, mäter upp olika organ, efter mätning behandlar man med frekvenser patogener, (virus, bakterier, svamp), homeopati, känslor, stenterapi, örtterapi. Finns som program i Hunter. // pris 250 kr ca 10-15 min per person. 

Även försäljning av Hunter till terapeuter och intresserade!
Mässerbjudande under hela månaden


Företag:  Torpet Längtan

Namn: Mia Hasselberg

Mail: hasselberg200@gmail.com

Hemsida: www.kreativfusingart.se

Facebook: Torpet Längtan/MiaHasselberg

Tel: 073 349 02 55 eller 034 632 000

Om mig/oss: På mitt torp öppnar jag upp i kärlek och bjuder in till kurser i kreativt skapande. En hand i jorden och en i himmelen. Möten mellan människor och ett inre växande är min Längtan.Jag skapar i glas och betong ting som inspirerar och ger kraft. Jag är utb.Symbolpedagog Ateljérista/förskollärare
Jag vill erbjuda mitt måleri där jag lyssnar in dina färgval ,mina glas smycken / de 4 elementens kraftsymboler i glas och betong figurer.

Varma tankar och hopp om att kunna få bidra med mitt skapande inlyssnande och möta er Längtan. 

Företag: Själenslykta

Namn: Amanda Immning

Mail: amanda.imming@hotmail.com 

Hemsida: https://sjalenslykta.webnode.se/

Facebook:  själenslykta

Instagram: sjalenslykta

Om mig:  Jag driver själenslykta. Är en shamansk kvinna, medium och healer. På mässan kommer jag sälja egentillverkade mala halsband och smudge fjädrar, samt "renings verktyg" så som Rökelser, Florida water, Abalone skal m.m. Annars håller jag behandlingar som shamansk wombhealing, kristallhealing, tarot m.m. Kommer även hålla en trumresa under dagen där du får möta dina kraftdjur.


Företag:  Fitline

Namn: Malin Johansson

Mail: malin1967@live.se

Facebook:  optimal livsstil för alla

Tel: 073 338 79 18

Om mig/oss: Jag är distributör utav fitline produkter för pm international. Vi kommer att visa sortimentet samt ha erbjudande på produkter. Vi erbjuder scanning utav kroppen för att se hur kroppen mår mage, vitaminer och mineraler. 


Namn: Helen Sigfrigsson

Mail: helen-sigfridsson@hotmail.se

Tel: 070 181 22 81

Facebook: Helen Sigfrigsson

Om oss: Vi kommer till alternativmässan med glädje o visar upp helt unika Tyska cellnäringsprodukter. Vi har själva fått en enorm effekt av produkterna, o nu när våra vänner o släktingar prövar produkterna själva så ser vi många många hälsofördelar med något som både smakar o gör gott åt så många olika slags krämpor. Välkomna så bjuder vi på smakprov visar exempel på vad faktiskt naturliga produkter kan göra för kropp o välmående med före o efterbilder. Vi erbjuder produkter till mässpriser under dagen .


Företag: Andelänken

Namn: Ulla-Mai Heelge

Mail: um.heelge@hotmail.com

Tel: 072 007 96 77

Facebook: @Andelänken

Om mig/oss: Jag är certifierat medium enligt internationella riktlinjer i L.I.F.E sedan hösten 2018. Hos Anne Johansson i Äskered Halland. Har tidigare gått flera kurser hos Monika och Hasse Nyander

För mig är mötet med nya människor det stora, att kunna förmedla vägleda och skapa kontakt med andra sidan.

Företag: Harmonikällan

Namn: Ulrika Johansson

Mail: info@harmoni-kallan.se

Hemsida: www.harmoni-kallan.se

Tel: 073 443 65 86

Om mig/oss: Jag som driver Harmonikällan heter Ulrika och är bosatt på Tjörn. Jag ger ayurvediska hälsokonsultationer, intutitv coaching och ayurvediska behandlingar i en yogastudio i Örgryte. Jag är utbildad i ayurveda sedan 2005. Varmt välkommen!


Namn: Eleonor Lysell

Mail: mediumeleonor@hotmail.com

Tel: 070 487 92 20

Facebook: Eleonora Lysell

Om mig: Medium Eleonor Läser din själsessens, ser dina guider, tidigare liv som påverkar detta liv. Ser din framtid, tarot och vanliga kort. Hjärligt välkomman till min monter. Vänligen Eleonor 


Företag: Creative Lagesson

Namn: Carina Lagesson

Mail: creative@lagesson.nu

Hemsida: www.Creative.lagesson.nu

Tel: 070 253 26 55

Om mig: Jag dekorerar budskaps- och änglaljus men även för alla livets olika skeenden. Min önskan är att få sprida ljus och värme i allas liv.


Företag:  Hälsokosten Bollebygd

Namn:  Emmelie Eliasson

Mail:   info@halsokostenbollebygd.se

Hemsida: www.halsokostenbollebygd.se

Facebook: https://www.facebook.com/lifebollebygd/

Tel: 010 543 38 90

Om mig: Hälsokosten i Bollebygd är personlig hälsokost med fokus på ekologiska och hållbara produkter. En härlig blandning av kosttillskott, doftljus, ekotvålar, ljuslyktor och rökelser. Vi erbjuder även behandlingar såsom ansiktsmassage, zonterapi hårmineralanalys och homeopati. Vi har yoga i Timmerstugan.  En liten och personlig yogastudio mitt i naturen. Vi eldar i vedspisen och låter naturen ha en central roll under yogan.
Under mässan kommer man även kunna prova vår frekvensmaskin (QRMA) för en hälsoanalys.


Företag: Hjärta till hjärta

Namn: Lovje, Jenny-Lovisa Wallentin

Tel: 0703307189

Om mig: Lovje erbjuder automatskrivna budskapsbrev, kanaliserade livssagor samt budskap genom avläsning utifrån en handmassage med hjälp av eteriska oljor.
Under mässan kommer ni även kunna få en personligt blandad olja för just det som ni behöver just nu, blandas utifrån budskap och intuition.

Lovje, Jenny-Lovisa arbetar som andlig vägledare, änglahealer, healingmassör, akupressur och meduim. Intuition, kanalisering är de verktygen som är grundläggande i hennes utövning.

Företag: HB kliniken

Namn: Helena Boström 

Mail: hbkliniken@gmail.com

Hemsida: www.hbkliniken.com

Tel: 0701308293

Om mig: Kraniosakral Terapi - Healing - Klassisk Massage - Djupvåg/Bindväv Terapi - Triggerpunkt Terapi - Hälsopedagog - Beteendevetare

Under mässan erbjuder jag, en djupgående och helande nack- och axel massage med hjälp av djupvågs terapi, triggerpunkts terapi, kraniosakral terapi och healing. Pris: 150 kr för 15 min.

Tidsbokning - går att boka i montern eller boka din tid på hbkliniken@gmail.com
Mässerbjudande - Klippkort med 3 behandlingar till priset av 2 - Jag finns i Göteborg och Umeå.

Konstnären Susanna Klingborn säljer även sina fantastisk smycken här.

Företag: Art by CarinaH

Namn: Carina Hermansson

Mail: carinas.moa@hotmail.com

Hemsida: www.carinahermansson.se

Facebook: carinahermansson och Intuitive Art by CarinaH

Om mig: Är coach och lärare i Vedic Art, frigörande målning och Intuitiv målning. Målar mest abstrak i akryl, budskapstavlor med kanaliserade budskap. Egenföretagare sedan 2007.


Företag: The White Rose

Namn: Birgitta Franzén

Mail: contact@thewhiterose.se

Hemsida: www.whiteroseofthenorth.se/

Facebook: whiteroseofthenorth

Tel: 0706613334

Om mig: White Rose är en lära om Kärlekens väg, till att förkroppsliga sin feminina och maskulina själ här på jorden, att komma tillbaka och minnas vårt gudomliga ursprung och varför vi är här på jorden just nu. White Rose håller de renaste, vackraste och mjukaste spacen genom Camilla Åkerström som spacehållare, för både systrar och bröder, för var och ens unika själsresa. White Rose erbjuder kortare och längre cirklar och program, aktiveringar, retreat, Soulful Pregnancy, Sacred Birth, The New Children, Sacred Journeys till Tonga, Turkiet, Norge, Frankrike.


Företag: Mavie - DNA- wellness DNA - lifestyle

Namn: Marie Ölund, Kina Hult och Marie Andrén

Mail: marie@soulretreats.se

Hemsida: www.mavie.com/sv/

Facebook: Dnation 

Om oss: Utforska ditt inre med ett DNA-test ! En möjlighet att utforska och förstå sig själv på djupet. 

Vi är tre kvinnliga entreprenörer som brinner för hälsa, andlighet och välmående. Mari Ölund driver Läkande Rum i Göteborg, ett hälsocenter för hälsa och personlig utveckling samt nu även Sverige-kontor för MaVie Dnation. Kina Hultin driver KS Helhet & hälsa och arbetar som KranioSakral terapeut. Marie Andrén arrangerar med sitt företag SoulRetreats spirituella själsresor till andliga platser runt jorden. Varmt välkomna till vår monter !

Företag: Kent Asp

Namn: Kent Asp

Mail: info@kentasp.com

Hemsida: www.kentasp.com

Facebook: www.facebook.com/wwwkentaspcom

Boka mig via: www.timecenter.com/kentasp

Tel: 076 131 10 07

Om mig: Rädsla är den enda byggstenen som kan skapa separation i en människas liv. Din historia berättar hela sanningen om dig. Oavsett vad du blivit lärd som är baserat på rädsla så är det inlärd kunskap. Allt du blivit lärd kan ersättas med ny kunskap. Jag kan hjälpa dig med din Livs Transformation. Förutom det jag uppfattar med mina fem sinnen ser jag även allting som energier. Därför är jag inte låst av tiden. I ett kvanttillstånd existerar ingen tid, allting sker samtidigt. Därför existerar din såväl som alla andras "tidslinjer" i fältet. 
Du är välkommen att besöka mig på mässan och få reda på mer.


Företag: Hints4art - Heili Hints (Finland)

Namn: Heili Hints

Mail: heilihints@gmail.com

Instagram: #hints4art

Facebook: Heili's creative corner

Tel: heilihints@gmail.com

Om mig:  Hemma från Estland och bor i Finland. Jag kanaliserar olika energier via konst. Kom kontakt med målningen via automatskrift efter olika händelser i livet. Priset ligger mellan 500 - 4600 kr Är man intresserad av någon tavla är bra på förhand bekanta via instagram eller FB. Då kan jag ta med dem. Kör iväg den 5.12.
Jag jobbar också med människor och hjälper till att hitta deras blockeringar i energisystemet. Jobbar med 0 energi.  En vägledning med mig på mässan kostar 250 kr för 15 min.
Pratar både finska, estniska och svenska.


Företag: Choose your life

Namn: Helena Unger

Mail: helen.unger@gmail.com

Tel: 076 313 72 62

Hemsida: www.chooseyourlife.se

Facebook: Chooseyourlife_

Tel: 076 131 10 07

Om mig: Jag jobbar med individanpassad coachning och vägledning, för att personer ska få rätt verktyg som kommer förändra deras liv inom hälsa, relationer och återhämtning. Det är inget fel på oss människor eller våra gener, det är vad vi gör som blivit fel för många. Vad höjer din energi? meditation/yoga. Har kurser/resor till Nerja, Marocko, Budapest, Norge, Danmark, Sverige m.m. 


Företag: Pranic Healing Sweden

Namn: Hannele Söderholm - Johansson och Marie Andrén

Mail: marie@soulretreats.se hannele.pranica.fi

Facebook: Pranic Healing Sweden

Om oss: Hannele Söderholm-Johansson, Certified pranic healer. Hannele har undervisat i Pranic Healing sedan 1996. Hon har studerat under Master Choa Kok Sui och andra lärare på Master-nivå. Hannele föreläser, leder meditationer, och undervisar olika Pranic Healing-kurser från grundnivån till mellannivån, samt leder diplomhealerutbildningen och ordnar de kurser som hålls av internationella lärare. Marie Andrén har en lång och bred erfarenhet av hälsa, spa och wellness ,och är ansvarig och samordnar Pranic Healing kurserna i Göteborg med omnejd.