Föreläsning
den 8/2 2020!

10.15-10.45 Camilla Carlefall

Hur man kan boosta sin kropp mot ledvärk, artros, cancer och andra inflammatoriska sjukdomar. Jag kommer ge tips på en grundbas av "mineraler - och kosttillskott" som vi behöver. Camilla berättar utifrån sina egna erfarenheter av bla kraftig atros och cancer. Kan vi ta reda på hur våra celler mår? Vad är en Blodanalys? Det finns så otroligt mycket vi kan göra i förebyggande syfte. 

11.00-11.30 Therese Blomqvist

ColourScope® - Fin Din Själs Färgskala. Din färg resa genom Livet i nio-års-cykler öppnar upp nya dörrar för olika relationer. Förtydliga din personlighet och förstå andras olikheter.

11.45-12.15 Camilla Åkerström

Välkommen till en hjärt-aktivering och mini-meditation med

Camilla från The white rose.

Du kommer på ett enkelt sätt få lära dig att aktivera och balansera ditt hjärta så du kan steg för steg leva friare och djupare från ett öppet hjärta. När du aktiverar och öppnar ditt Högre Hjärta återkommer du till balans, harmoni och ditt Multidimensionella Jag.. 

 


12.15-12.45 Maria Svensson

Kommer att berätta lite om hur energier fungerar ur ett numerologiskt tänk. Hur siffror hos var och en påverkar en själv och andra.

13.00-13.30 Anders Brighu Johansson phd

Vedisk astrologi och att din framtid finns i palmblad på olika kloster i Indien

13.45-14.15 Birgitta Berg

Föredrag om hur samordna kropp, själ & ande inför den nya tiden, dimensionen och matrisen!   

14.30-15.00 Martin Wetzell

Martin presenterar sin bok; Jag var död i 8 minuter och kom tillbaka med livets nycklar!

15.15-15.45 Josefine Congiu

Josefin kommer att tala om astrologi som inte är en spådomskonst, utan den beskriver dig och din själsliga-, personliga resa, din utveckling och din inneboende potential. Den är som en karta över ens liv, ett själsligt tumavtryck. Förstå och utforska ditt personliga horoskop på djupet, så bjuder du dig på en fantastisk resa i dig själv. 

16.00-16.30 Magnus Bråthen

Magnus jobbar som healer, medium och går med slagruta. Jag kommer att visa olika slagrutor och pendlar och hur man kan använda dom på olika sätt. 

17.00-17.30 Linda Hall

Kosttillskott helt naturliga och miljövänliga rengöringsprodukter. 


17.30-18.00 Camilla Arlebrink

Camilla kommer att försöka reda ut de vanligaste knutarna kring LOA, som är den lagen som det pratas mest om. Den tolkas också på lika många unika sätt som det finns människor. Förhoppningsvis känns det lite klarare när Camilla är klar. Det kommer också att finnas möjlighet att ställa frågor på slutet. 


Vi har ett fåtal biljetter då utrymmet är mycket begränsat ca 20 platser. Du måste ha en biljett för att bli insläppt på föreläsningen

Biljetterna fås eller köps vid biljettbordet första raden av montrar på höger sida och dom släpps följande tider:


10.00 släpps Camilla Carnefall, Therese Blomqvist,  Birgitta Franzén, och Maria Svensson, och Anders B Johansson

13.00 släpps Birgitta Berg, Josepin Congiu, Martin Wetzel 

15.00 släpps Magnus Bråthén, Camilla Arlemark och Palli & Johanna