Göteborg
Exercishuset 5-6 september 2020 från lördag 10-18 söndagen 10-16


Vår alternativmässa 5-6 september 2020  

I år har vi utökat vår mässa med två dagar med seanser, förläsningar och 80 utställare som kommer att förgylla 5-6 september. Vi ser fram emot en härlig mässa!

 - Storseanser och/eller föreläsningar.
Vi välkomnar Anna Stomsi känd från Svenska Medium, Anu Rosentjärn från Det okända, Hasse Nyander en av våra härliga göteborgsmedium, Helena Magdalena och Magnus Rosén, känd från bla Hammerfall och Göteborgs symfoniorkester. 

Vi kommer även kunna se Prästinnan Annika "Oona" Adriansson, Eleonora Lysell,  Maxime Lebedev och Ulrika Wageborn, Liz Emanuelsson och Ulla-Mai Heelge mm dom kommer hålla varsin storseans eller workshop.
Du kan läsa mer om detta här.

- Dessutom kommer vi ha 20 härliga föredrag som kommer att hållas under lördagen och söndagen. Detta kan du läsa mer om här.

Den 5-6 september så kommer ca 80 utställare erbjuda:
- Alternativa behandlingar så som healing, akupressur, reiki, energibalansering, regressionsterapi, sakral massage, shiatsumassage, kinesiologi, rengdroppsbehandling, Tuina och mycket mer.

- Vi har flera författare, homeopater, konstnärer, astrologer, kiromantier, wiccahäxor, schamaner, prästinnor, medium som pendlar, skriver automatskrift, kanaliserar, bli avläst med ängla-, spel-, lenormand- eller tarotkort, medium som kommunicerar med djur, och siare som kan se var du har dina borttappade saker.

- Iris avläsning, aura fotografering, colourscope, slagruta och mycket mer spännande.

- Försäljning av oljor, böcker, hälsokost, konst, örter, vitaminer, smycken, tarotlekar, smugefjädrar, öronljus, pendlar, klangskålar, ädelstenar, kristaller, tvålar, kosttillskott, pendlar, vitaminer, örtte, salvor, tavlor och mycket mer.

Betalning sker hos den som ställer ut. Oftast så har dom tillgång till swish annars så är det bra att ha kontanter med sig.
Detta beror på att det finns minimal tillgång till el (då nätverket är föråldrat) och helt avsaknad av wifi i lokalen så kommer det inte finnas möjlighet att dra kort,

Och vi kommer fortsättningsvis även att sälja förköp där du går före i kön. Och dessa börjar säljas så snart vi med säkerhet vet att coronaviruset har lagt sig. 

Öppet lördagen 5/9 mellan 10-18 och söndagen 6/9 mellan 10-16.

Gilla gärna vår hemsida: https://www.facebook.com/alternativmassaiGbg/ 

Hjärtligt välkommna! Önskar vi Maia www.maias.nu & Susanne www.in-flow.se